Over Milou

Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik gewerkt in diverse sectoren waarbij de rode draad altijd ‘mensen en cijfers’ was. De combinatie van gevoel en verstand wil ik terugzien in hetgeen ik doe en dat is ook mijn motivatie geweest om Booms Bewind & Nalatenschappen op te zetten.

Een andere reden is dat ik zie dat het anders kan. In de wereld van het geld is er weinig oog meer voor de mens als uniek persoon. Ik wil me onderscheiden door persoonlijke aandacht te hebben voor mijn cliënten, goed bereikbaar te zijn en transparant en eerlijk te communiceren.

Dat ik de positie van ouderen in onze maatschappij belangrijk vind, blijkt onder meer uit mijn deelname in de alliantie Financieel Veilig Ouder Worden.

Vanuit mijn rol als bewindvoerder kom ik vaak bij cliënten die niemand weten om hun financiële zaken af te handelen na overlijden. Desgewenst kan ik de nalatenschap afwikkelen; benoemd in een testament als executeur of met een volmacht van de erfgenamen.

Waarom zou u kiezen voor Booms Bewind & Nalatenschappen?

Om de persoonlijke benadering. Ik heb aandacht voor het levensverhaal van ouderen en bied hen in de laatste levensfase rust en stabiliteit ten aanzien van hun financiële zaken en de afwikkeling daarvan. In een samenleving die digitaliseert en individualiseert, wordt het voor senioren steeds lastiger daar grip op te houden.

Wat zegt het logo van Booms Bewind & Nalatenschappen?

Het logo is een gouden boom, geworteld in vaste grond.

  • Een boom biedt bescherming; het goud staat voor kwaliteit.
  • Een boom groeit en bloeit en staat symbool voor leven; elk mens is daarvoor bestemd!
  • Een gewortelde boom betekent stabiliteit en rust.